Scheidsrechter

AJ (Ton) Slag

Accommodatie

Onbekend

Op een nog net bespeelbaar veld, onder barre omstandigheden met de gehele wedstrijd regen en zelfs natte sneeuw en ook barre kou, moesten onze  jongens uit Munnekeburen (V.W.C.) aantreden tegen Wacker 1 waarvan in de thuiswedstrijd reeds met 7 – 2 was verloren.

Onder de prima leiding van scheidsrechter Slag uit Rouveen (hij kon het deze middag zonder gele kaarten doen, hetgeen ook een compliment is aan de sportiviteit van beide ploegen!!)trok Wacker meteen ten aanval , al moest men wel attent zijn voor de uitstekende midvoor van V.W.C.

Het duurde tot de 11e minuut voordat Wacker op een op 1 – 0 voorsprong kwam. In de 26e minuut scoorde de thuisploeg ook nummer 2 binnen. Dat was ook de ruststand.

Kletsnat zochten de beide elftallen de warme kleedkamer (en warme thee) op. Na de hervatting zocht Wacker meteen maar weer het doel van V.W.C. op, waarin de keeper van VWC veel pech had, en het was dan ook geen wonder dat na een foutieve inschatting Wacker kans zag de 3 – 0 op het scorebord te brengen. Ook liet onze keeper Robin v/d Broek een schot van de aanvoerder van Wacker glippen en de spits envoudig de 4 – 0 kon binnentikken. Tot ieders verbazing vloog er ook nog een corner in een kéér in het doel, waardoor de eindstand 5 – 0 werd
Scheidsrechter Slag floot , tot opluchting van velen, deze wedstrijd naar het verleden en keerden de VWC brigade weer richting huis.