VWC ging in de twee helft onderuit tegen Oranje Zwart

Datum

28 oktober 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Munnekeburen -  VWC uit Munnkeburen speelde zondagmiddag thuis tegen Oranje Zwart uit Wanneperveen, respectievelijk de nummers twee en vier in de competitie vierde klasse A. In het begin van de eerste helft kreeg VWC de beste kansen en scoorde in de 6e minuut 1-0 door een goed doorlopend Jordi Krikke. Maar daarna scoorde Oranje Zwart nog tweemaal, ruiststand 1-2. Nog voor rust kreeg VWC speler Dennis Bron na tweemaal geel de rode kaart.

In de tweede kreeg VWC met tien man het moeilijk en daar maakte Oranje Zwart goed gebruik door nogmaals twee keer te scoren, eindstand 1-4.

(Foto: Lenus van der Broek).