17 februari 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Na het goede resultaat van vorige week was VWC ook vandaag weer gebrand om de drie punten te pakken.

Van beiden kanten was het voetbal in de eerste helft zeer rommelig waardoor er maar weinig kansen werden gecreëerd. Alleen VWC slaagde erin om paar doelpogingen te wagen. Een afstandsschot van Hendrik Kramer werd heerlijk gepakt door de keeper van Balkbrug en een kopbal van Herbert Jager ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Voor de rest bleef het rustig qua kansen betreft.

In de tweede helft begon VWC beter te voetballen. Dit betaalde zich uit in de 60e minuut toen Robert Bron de score wist te openen. Een prachtige bal van Robin van de Broek werd door Robert juist op waarde geschat. Robert lobde de bal mooi over de uitgekomen doelman heen. 1-0.

In de 85e minuut was het nogmaals raak voor VWC. VWC kreeg in het slot van de wedstrijd steeds meer ruimte geboden van de tegenstander waardoor er op de counter wat te halen viel. Herbert Jager wist Jordi Krikke met een slim balletje één op één met de keeper te zetten. Jordi omspeelde de uitgekomen keeper en wist daarna de 2-0 op het scorebord te zetten. De 2-0 was tevens de einduitslag van deze zwaarbevochten overwinning.

Op 10 maart hervat VWC weer de competitie met een uitwedstrijd tegen Wacker.