Grindweg 81 C
8485JE
MUNNEKEBUREN
tel. 0561-481704

Met zeven punten uit de laatste drie wedstrijden zit VWC in een lekkere flow. Het staat 7e op de ranglijst en kan met een overwinning op Ijhorst gelijk komen in punten.

Onder fijne omstandigheden werd er zondag afgetrapt voor de wedstrijd op sportcomplex het Scheeneveld. De wedstrijd ging redelijk gelijk op waarbij geen van de ploegen echt het initiatief wist te pakken. Beiden teams wisten een paar kleine kansen te creëren zonder dat één van de keepers echt getest werd.

In de tweede helft kon je spreken van dezelfde situatie. Één keer was VWC dichtbij toen Onne van ‘t Hoff zijn directe tegenstander dol speelde op de linkerflank. Zijn voorzet werd echt door niemand binnen gelopen van VWC waardoor de kans verkeken leek. De bal werd echter niet goed weggewerkt door Ijhorst waardoor Herbert Jager nog een grote kans kreeg. Zijn inzet werd aangeraakt door een verdediger van Ijhorst waardoor de bal nog net over de lat zeilde. Aan de andere kant was het Kevin Bron die een paar keer aantoonde scherp te zijn bij ballen die achter de verdediging vielen of corners die werden voor geslingerd. Deze belanden allen klemvast in de handen van de keeper. Na 90 minuten voetballen werd er afgefloten en stond de terechte uitslag 0-0 nog steeds op het scorebord.

Volgende week speet VWC uit tegen de nummer 2 op de ranglijst Stânfries.