Grindweg 81 C
8485JE
MUNNEKEBUREN
tel. 0561-481704

Zondag kwam Stanfries op bezoek in Munnekeburen. Na het verlies tegen Ijhorst en gelijkspel tegen de Blesse wilde VWC weer graag een overwinning bijschrijven. De uitwedstrijd eerder dit seizoen eindigde in een 2–2 resultaat.

Ondanks dat het veld lastig te bespelen was, werd in de eerste helft een paar aardige aanvallen door de thuisploeg op de been gebracht. Met de 1-0 van Hendrik Kramer als resultaat. Jorn Hofstra wist na een goede aanval over links de spits bij de tweede paal te vinden die de bal vervolgens tegen de touwen liep. Na de openingstreffer begon Stanfries was aan te dringen met de 1-1 als resultaat. Een soortgelijke aanval als die van VWC bij de 1-0 werd door een spits van Stanfries tegen de touwen geschoten. VWC moest weer opnieuw opzoek gaan naar de voorsprong. Dit lukte nog voor rust nadat Max Maarssen een afgeslagen corner weer sterk inbracht en na een scrimmage voort de voeten van Jorn kwam te liggen. Jorn haalde de trekker over en zorgde hiermee voor de 2-1.

In de tweede helft was het Stanfries die opzoek ging naar de gelijkmaker en VWC die moest verdedigen. Dit deed VWC heel verdienstelijk, want het gaf in de tweede helft maar één grote kans weg. Deze kans was echter een prooi voor Kevin Bron die maar weer eens in de één tegen één als winnaar naar boven kwam drijven.

VWC wint en klimt met dit mooie resultaat naar de 4e plek op de ranglijst. Aankomende zondag gaat het op bezoek bij USV die momenteel 3e op de ranglijst staat.