Burg v Wijngaardenstraat 7 B
7955AV
IJHORST
tel. 0522-442801

Op de ranglijst ontlopen Ijhorst en VWC zich niet zo gek veel. VWC staat vijfde en Ijhorst staat voor aanvang van de wedstrijd op een zevende plek. De heen wedstrijd tussen beiden ploegen eindigde in een bloedeloze nul-nul.

Vanaf het begin van de wedstrijd golfde de wedstrijd aardig op en neer. In de eerste 10 minuten waren de kansen voornamelijk voor VWC en daarna waren de kans vooral voor Ijhorst. Ondanks het feit dat er aardig wat kansen werden gecreëerd  wisten beiden ploegen niet te scoren voor rust. De tussenstand had 3-3 kunnen zijn, maar de thee werd echter gedronken met een 0-0 op het scorebord.

De tweede helft begon VWC erg slecht. Na nog geen 5 minuten profiteerde Ijhorst van een fout in de verdediging van VWC. Deze fout had fatale gevolgen want Ijhorst opende hiermee de score. Nog geen vijf minuten daarna kon Ijhorst ook gemakkelijk de 2-0 maken. Op een cruciaal moment liep Dennis Bron wederom een hamstringblessure op waardoor de spits van Ijhorst vrije doortocht kreeg. In de combinatie daarna werd het 2-0. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde de thuisploeg ook nog de 3-0 en VWC kon vandaag niks terug doen waardoor dit ook de eindstand was.

Een teleurstellende middag voor de ploeg uit Munnekeburen. Aankomende maandag kan diezelfde ploeg zich revancheren tegen de Blesse op eigen veld. Weer strijden voor een goed resultaat!