Datum

4 oktober 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag kwam Steenwijker Boys bij VWC op bezoek. Beiden clubs nog ongeslagen en vastberaden voor de winst. Na zondag was deze ongeslagen status voor beiden nog intact, maar was er geen ploeg die de 3 punten in de tas had. VWC speelde met 1-1 gelijk tegen Steenwijker Boys.

Het eerste kwartier was voor de bezoekers. VWC speelde behoorlijk slordig en wist niks te creëren. De ploeg uit Steenwijk daarentegen wist elkaar beter te vinden wat leidde tot een paar redelijke kansen. In de 20e minuut opende zij dan ook de score. Hendrik Kramer gleed uit op het natte veld waardoor de spits van Steenwijker Boys, Jordie van Hien, een kans in de schoot geworpen kreeg. Zijn schot werd van richting veranderd door een verdediger van VWC waardoor Kevin helemaal kansloos was. 0-1. Vanaf dit moment begon VWC pas te voetballen. Het veldspel werd beter en er werden eindelijk kansen gecreëerd. In de 35e minuut van de wedstrijd scoorde Hidde van der laan dan ook zelfs de 1-1. Een prachtige lange bal van Dennis Bron zette Hidde alleen voor de keeper. Hidde die de smaak van het scoren te pakken heeft omspeelde te keeper en wist de bal rustig in het net te schuiven.

Na rust was de wedstrijd volledig in evenwicht. Beiden teams probeerde voor de overwinning te gaan, maar wisten niet echt iets te forceren. Het bleef vooral bij kleine kansen totdat de uitploeg in het slot van de wedstrijd de kans kreeg op de 1-2. Gelukkig voor VWC werd deze inzet van dichtbij op zeep geholpen om het feit dat 2 aanvallers van Steenwijker Boys elkaar in het pad liepen. Kevin kon nu namelijk nog de bal ternauwernood voor de lijn keren. De eindstand bleef daarmee op 1-1.

Aankomende zondag speelt VWC uit tegen Smilde 94.