Update: Nieuwe hoofdtrainer Rob Ton tekent contract

Update: Nieuwe hoofdtrainer Rob Ton tekent contract

Mondeling was er al een akkoord tussen trainer Rob Ton en v.v. V.W.C. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen wordt Ton hoofdtrainer bij V.W.C. Afgelopen zondag, voorafgaand aan de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen HHCombi, is de deal beklonken door het ondertekenen van de overeenkomst.

De deal werd afgerond met een handdruk tussen voorzitter Andries van der Laan en Rob Ton. Waarbij het bestuur Ton alvast veel succes wil wensen voor het komende seizoen.

 

 

 

Oorspronkelijk bericht
Het bestuur van VWC deelt hierbij verheugd mee dat Rob Ton vanaf het seizoen 2018/2019 hoofdtrainer zal worden van v.v. VWC.

Na zijn loopbaan als voetballer heeft Rob Ton, in het bezit van een oefenmeester 2 (Uefa-B) diploma, een fraai CV als trainer/coach opgebouwd. Zo was hij onder andere actief als trainer/coach van v.v. BAS Biddinghuizen, s.v. De Valleivogels 2, v.v Roda’46 Leusden en v.v. Swift’64 Swifterbant. Maar heeft hij ook ervaring als hersteltrainer opgedaan bij hoofdklassers v.v. WHC Wezep en v.v. DOS Kampen.

Tijdens het gesprek dat we als bestuur, samen met een afvaardiging van het eerste elftal, hebben gevoerd met Rob ontstond al snel een goede, prettige klik. Wij hebben er dan ook veel vertrouwen in dat Rob met zijn ervaring en capaciteiten vanaf komend seizoen een grote waarde zal zijn voor het eerste elftal en onze vereniging. Wij willen Rob bij deze dan ook alvast welkom heten bij de club en veel succes wensen voor komend seizoen.

Rob Ton is hiermee de opvolger van Evert Tromp. Evert heeft de afgelopen seizoenen naar tevredenheid van het bestuur de selectie onder zijn hoede gehad. Wij willen Evert dan ook alvast bedanken voor zijn inzet en toewijding die hij de club al deze seizoenen heeft getoond. En wensen hem veel succes toe bij zijn volgende uitdaging.