UITNODIGING VOETBALKAMP 2018

Om direct de uitnodiging in Word te downloaden, klik hier: Uitnodiging voetbalkamp 2018

Aan alle jeugdleden van de kabouters, JO8, JO9, JO10, JO11, JO13 en JO15 pupillen en juniorenteams.

De voorjaarscompetitie is zo goed als afgelopen en het is weer tijd voor een spetterende afsluiting van het seizoen. Dit doen we zoals gebruikelijk met het voetbalkamp. Dit vindt net als andere jaren weer plaats rondom/op ‘t Scheeneveld.

Het voetbalkamp is voor de JO11, JO13 en JO15 van vrijdag 22 juni om 18:00 uur tot en met zondag 24 juni tot 10:00 uur. De kosten bedragen €30, – p.p.
Het ‘voetbalkamp’ voor de kabouters JO8, JO9 en JO10 is op zaterdag 23 juni, dit duurt van 10:00 uur tot 18:00 – 18:30 uur. De kosten bedragen €10, – p.p.

Het geld kan overgemaakt worden naar bankrekeningnummer NL67RABO0358103061 o.v.v. voetbalkamp en graag de naam vermelden van het kind/kinderen waar het om gaat.
Dit jaar is het weer mogelijk om te betalen met een automatisch incasso, hiervoor hebben we toestemming nodig van je ouders. Je ouders kunnen akkoord geven op het opgave formulier.

Graag willen we weten wie er allemaal meegaan. Als je mee wilt op voetbalkamp moet je het onderstaande opgave formulier invullen en op sturen naar; michelhofstra@hotmail.com of ingridfulco@hotmail.com Je kunt het opgave formulier ook inleveren bij Michel Hofstra, Grindweg 98 te Munnekeburen of Ingrid v/d Geer, Grindweg 32 te Munnekeburen. Je kunt je opgeven tot uiterlijk 30 mei 2018. Verdere informatie over hoe, wat enz. volgt net als andere jaren via de site of mail.

Om een voetbalkamp te realiseren hebben we veel vrijwilligers nodig om o.a. tenten opzetten, tenten afbreken, helpen bij de spellenmiddag/spooktocht etc.
Vele handen maken licht werk, vooral de vrijdag en zondag hebben we extra handen nodig. We hopen op veel vrijwilligers. Je kunt je als vrijwilliger opgeven via op het opgave formulier van uw kind.

Wegens het daverende succes van vorig jaar willen we voor de eerste avond graag weer pannenkoeken eten, graag willen wij jullie als ouders/verzorgers vragen om deze te bakken en mee te nemen naar de start van het voetbalkamp.

Voor vragen e.d. mag u natuurlijk altijd contact opnemen met de activiteitencommissie:
Ingrid v/d Geer, Reinier de Jong, Kevin Bron, Michel Hofstra, Cindy Meijer,
en Wouter van Hilten.

Met vriendelijke groet,
De activiteitencommissie

Klik op deze link: Uitnodiging voetbalkamp 2018 om de uitnodiging + opgave formulieren te downloaden!