Teamprestatie JO13-1 in Emmeloord

Afgelopen zaterdag 30 september speelden JO13-1 in Emmeloord tegen Flevo Boys JO13-3.
Er werd een verslag gemaakt welke we graag publiceren..
Verslag Fulco v/d Geer

Om half 11 werd er afgetrapt bij Flevo Boys-VWC JO13-1. De eerste wedstrijd werd verloren dus ze hadden wat goed te maken. De eerste 10 minuten speelde VWC matig. Volgens mij lag het aan het kunstgras wat meer leek op een stuk vloerbedekking dan aan echt gras. Ze hadden moeite om de bal te controleren en de bal stuiterde ook hoger dan op echt gras. Dat leverde al gauw een goal van Flevo Boys op, 1-0.
Na een kwartiertje spelen ging het al veel beter en dat leverde ook de eerste kansen voor VWC op. Na een prachtige vrije trap van Harm ter Wee werd het 1-1. De thuiskeeper had geen schijn van kans.
Na het doelpunt weer vol op de aanval wat aardig wat kansen opleverde. Vele corners werden helaas niet afgemaakt en het lobje van Rens Dragt zagen we er allemaal in gaan maar helaas, net naast. Flevo Boys werd fysiek wat harder en na wat duw en trekwerk kon nr. 10 van Flevo Boys zich niet beheersen. Na het zoveelste duel te hebben verloren van Lais v/d Geer, haalde hij uit. Gezien door leider en scheids kon hij de rest van de eerste helft even afkoelen.
Helaas werd het ook nog 2-1. Eerst maar even rusten dan.
Flevo boys-JO13-1

Na een donderspeech van de leiding, Albert de Hoop en Jose van Valkengoed kwamen ze zéér scherp uit de kleedkamer. Wat al zeer snel de 2-2 opleverde, ingeschoten door Onne van ’t Hoff.. En door…
Flevo Boys kwam er niet meer aan te pas en VWC kreeg een boel kansen.
Na een zeer goede redding van keeper Bas de Jong kwam VWC er snel uit. Wederom Onne 2-3.
Nadat Rens nog overtuigend op de kruising schoot, en Bas nog een keer een bal er uit ramde kwam het eind in zicht.
Nadat Lais haar nr. 10 nog even onder het kunstgras schoffelde en met een lach en welgemeende “sorry” wegliep, werd er afgefloten. 2-3 winst.
Flevo boys-JO13-1(2)

 

Deze wedstrijd was een echte teamprestatie. Ik heb niet alle spelers genoemd, maar jullie waren allemaal TOP.
Enige minpunt van deze wedstrijd.. Supporters die de stand niet goed bijhouden, en dat op de app zetten. Wat nogal wat verwarring veroorzaakt, beetje slordig.
Aanstaande zaterdag 7 oktober op naar Urk..hopen op wederom een TOP prestatie