Dames ondanks sterk spel verloren

Zaterdag 23 sept om 14:00 was de aftrap Lemmer-ST VWC/FC Wolvega.

De wedstrijd was net begonnen en ST VWC/FC Wolvega komt al snel in actie. Ze hebben een mooie aanval opgebouwd vanuit achter in de verdediging. Er word een mooie lange bal gegeven op Kelly V maar de actie word helaas afgefloten want de scheidsrechter fluit op buitenspel.

Daarna keert alles helaas snel om. Lemmer krijgt veel kansen op goal, maar Ingrid heeft een paar mooie reddingen en houdt de stand nog op 0-0.

Lemmer maakt een overtreding op Lisette net buiten het strafschop gebied. Hierdoor ontstaat er een mooie kans voor ST VWC/FC Wolvega. Maar de keeper van Lemmer is scherp en klemt de bal stevig vast. Deze aanval wordt gevolgd door een mooie actie van Melissa, ze komt door de verdediging van Lemmer heen maar schiet de bal net naast.

Na 22 minuten word er een drinkpauze ingelast want de zon schijnt fel en het is erg warm. Hierna is Lemmer sterker geworden en hebben een paar kansen op goal. Lemmer komt met een aanval waarbij ze een overtreding maken op Ingrid. 2 spelers van Lemmer springen tegelijk met Ingrid de lucht in en raken daarbij met hun ellebogen Ingrid hard in haar rug. Ze heeft last van haar rug maar is erg blij dat ze de bal wel had. Toch kan Ingrid weer verder.

Vlak voor de rust heeft Lemmer een corner, de bal wordt in de goal van ST VWC/FC Wolvega gekopt. 1-0 voor Lemmer.

Na de rust moet ST VWC/FC Wolvega tegen de zon in spelen en de spelers hebben erg veel last van de zon toch beginnen ze de 2e helft wel erg sterk met een paar mooie kansen. Maar al snel komt Lemmer met een actie, de dame loopt achter een speelster van ST VWC/FC Wolvega langs en kan met haar buik scoren. 2-0 voor Lemmer.

De verdediging van ST VWC/FC Wolvega is erg sterk geworden en de speelsters van Lemmer kunnen er niet meer door heen komen. Bij een vrije trap van Lemmer heeft Ingrid weer een mooie actie en weet de bal uit de goal te houden. Vlak daarna krijgt ST VWC/FC Wolvega een vrije trap waarbij Kelly V een mooie strakke bal recht op de kruising schiet, maar de keeper houdt net de bal tegen waardoor de stand 2-0 voor Lemmer blijft.

Helaas geen punten mee naar huis, maar er stond een voetballend team.
Hendrik bedankt voor het vlaggen!