Dames gaan onderuit tegen NOK

Met een prima voetbalweertje en goede moed begonnen de dames op zaterdag 24 maar aan de strijd tegen NOK VR1. De dames zitten er niet direct bovenop en dit wordt direct afgestraft met een tegen doelpunt; in de 3e minuut valt de 1-0. Na deze waarschuwing stonden de dames nog niet op scherp, NOK begint een snelle aanval en dat resulteerde in de 2-0.

Na de 2-0 hervatten de dames zich een beetje. Er wordt links en rechts leuk getikt en de bal komt zowaar een aantal keer richting het doel van NOK. Onze balvaste Marije weet de bal mooi voor te geven op Bianca, zij schiet op doel. Helaas, de bal belandt in de handen van de keeper. Het spel gaat wat over en weer. Ingrid redt ons van de 3-0. Daarna volgt een prachtige aanval van Kelly, maar wéér die keeper die in de weg staat. Maar ook de 3-0 en 4-0 zijn onvermijdelijk. De dames zijn nog niet in vorm na de winterstop!. Tot tweemaal toe volgt er een corner voor NOK. Joke zet alle speelsters op scherp. De dames tikken wat, maar er zit weinig spel in. Wéér een corner, Joke zet iedereen opnieuw op scherp, maar daar volgde de 5-0.

Na een inspirerende toespraak van Trijntje; ‘’Jullie spelen niet slecht, ook al staat het 5-0’’, beginnen de dames aan de tweede helft. Ingrid is uit het doel weg, iets met een ei op haar knie. Kelly L is verplaatst naar het doel. De dames beginnen beter te tikken en het spel begint iets meer op voetbal te lijken 😊. Melissa wordt hard onderuit gehaald door een speelster van NOK, gelukkig wordt de speelster direct uit het veld gehaald en telde onze Melissa even tot tien. 😊 De dames tikken verder, een corner voor NOK. Er ontstaat chaos voor het doel en NOK schiet de 6-0 erin.

Er volgen wat kansen voor VWC. Melissa neemt de bal mee naar voren, helaas volgt hier geen kans uit. Caroline weet zich uit de tegenpartij weg te draaien en brengt de bal naar voren. Bianca neemt de bal mee, geeft hem voor op Kelly V, en daar was de 6-1! De dames staan weer even op scherp. Caroline geeft de bal voor op Melissa, helaas beland de bal al achter. Er wordt nog wat gewisseld bij de dames van VWC, Renee komt erin voor Joke, Tine voor Rosanne en Kelly voor Caroline. Er volgen weer mooie ballen, VWC bepaald het spel nu. Nathalie brengt de bal naar voren, Kelly V lost weer een hard schot op doel, maar de keeper van NOK houdt de bal tegen. Ook Bianca laat nog een mooie actie zien, deze eindigt net naast het doel. Er wordt nog netjes getikt door de dames. Eindstand 6-1.